Jackpotjoy – en riktig vinnare

Du har säkert sett deras reklam på tv, och det är inte så konstigt. Jackpotjoy är idag en av Sveriges största casinon på nätet. Deras spelsida på nätet lanserades i Sverige i början av 2012 och har sedan dess gått från framgång till framgång.

Jackpotjoy ägs av företaget Gamesys Group, ett företag som en gång utsetts till det snabbast växande företaget i den privata teknologibranschen. De har flera tunga utmärkelser i bagaget, bland annat har de flera gånger vunnit utmärkelsen ”Årets bingosajt” samt ”Årets slotssajt”. Företaget är dessutom snabba på att snappa upp trender och nya utvecklingar. De lanserade den första Facebook-appen där man kan spela om riktiga pengar, Bingo Friendzy, 2012.

Jackpotjoy ger dig en ärlig chans att vinna

Jackpotjoy har många unika fördelar

Det som gör Jackpotjoy så unikt är att nya medlemmar kan få tillbaka sin första insättning om de skulle förlora, upp till 500 kronor kan återfås. Det gäller så länge man gör en första insättning på minst 100 kr och bara under de första 48 timmarna från att man har börjat spela. En annan detalj är att flera av spelen som Jackpotjoy har i sitt utbud är unika och kan inte hittas någon annanstans. Man kan exempelvis hitta det väldigt populära spelet Bejewelled. Jackpotjoy har till och med en egen radio man kan lyssna på samtidigt som man spelar. De ger ytterligare en social aspekt till spelandet och man kan även önska låtar för att påverka spellistan.

Ett annorlunda koncept är deras community jackpot där spelarna delar på vinsterna. Om man vinner får man behålla 50% av vinsten och resten delas av de andra spelarna. Skulle någon vinna jackpotten så handlar det om ganska mycket pengar som alla får dela på. Det är inte bara bingo och slots du hittar hos Jackpotjoy, olika slags kortspel som poker och texas hold’em finns också här. Sidan är enkel att navigera i och man kan snabbt hitta vilka kampanjer och erbjudanden som finns för tillfället genom en av flikarna på menyn.